DE LIGGING

Een fantastisch uitgangspunt om de Hollandse Plassen te ontdekken

De nieuwe woonbuurt Thuis in Heerjansdam ligt aan de Heer Janstraat, de Johannes Postlaan en de Rozenlaan. Je woont hier in een landelijke omgeving, maar dankzij de gunstige ligging, wel met steden als Zwijndrecht, Dordrecht, Barendrecht en Rotterdam op een steenworp afstand. De combinatie van het dorpsleven en de stedelijke nabijheid is hier perfect in balans. 

Wonen in Heerjansdam; Genieten van het sfeervolle dorpsleven en de prachtige natuur. Tegelijkertijd de dynamiek van de stad kunnen ervaren.

Je staat zo in de Biesbosch

Je staat zo in Rotterdam

Water recreatie dichtbij

Centraal gelegen

DE LIGGING

Wat wordt jouw plek Heerjansdam?

De straten van dit nieuwe woonbuurtje zijn ruim opgezet en hebben een fraaie groene omzoming. In aansluiting op dit groene karakter van de omliggende straten is de beleving van het groen onderdeel gemaakt van de architectuur van de woningen. Een mooie klimplant verfraait niet alleen de aanblik van de woning, maar maakt de natuur letterlijk aanraakbaar. Tegelijkertijd biedt gevelgroen ook vogels en insecten een thuis in Heerjansdam.

GALLERY

De omgeving van Heerjansdam is prachtig!

Ten Noorden van de Oude Maas in de Zwijndrechtse Waard ligt het pitoreske Heerjansdam. Als je hier woont, wil je blijven.
En waarom niet? Je woont midden in de natuur en je bent zo in de stad!

Ontwikkelaar

Zegveldse Uitweg 1
3443 JE Woerden

Aannemer

Zegveldse Uitweg 1
3443 JE Woerden

Makelaar
Logo Ooms Makelaars

Brugge 3, 2993 LB Barendrecht
0180 - 626500
barendrecht@ooms.com